+386 068 162 600Pokličite nas od 8h do 20h

Na zalogi

Versele Laga Prestige Premium Budgies 800g

4.59

Dodaj v košarico
Šifra: 421688 Kategoriji:
Share:

Zelo kakovostna mešanica semen v hrani za skobčevke Prestige Premium skrbi za uravnoteženo prehrano z vsemi življenjsko pomembnimi vitamini. Ta hrana za ptice je najboljši pogoj za močno perje, sijajne, naravne barve in za dolgo in zdravo življenje ptice. VAM semen in semena sadežev skrbijo za potrebno dovajanje vitaminov (V), aminokislin (A) in mineralnih snovi (M), Florastimul® poskrbi za optimalno kondicijo in funkcijo črevesja, chia semena za dodatno dovajanje omega 3 maščobnih kislin, lupine ostrig pa za dobro funkcijo želodčnih mišic ter za pravilno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Z nakupom hrane za ptice Prestige Premium podpirate ustanovo Loro-Parque, ki skrbi za varstvo in ohranjanje vseh vrst ptic.

SESTAVA: semena (najmanj 2 % chia), žita, rastlinski stranski proizvodi, minerali (najmanj 2 % lupine ostrig), olja in maščobe, sadje, sladkor, frukto-oligosaharidi.

ANALITSKA SESTAVA: surove beljakovine 15%; surove maščobe 6%; surova vlakna 6%; pepel 6,5%; kalcij 0,9%; fosfor 0,4%, lizin 0,35%, metionin 0,35%.

Teža 1 kg
Blagovne znamke

Versele Laga

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “Versele Laga Prestige Premium Budgies 800g”

Post your comment

Podobni izdelki
Dodaj v košarico
Dodaj v košarico
Dodaj v košarico
Dodaj v košarico