+386 068 162 600Pokličite nas od 8h do 20h

GENESIS ALFALFA hrana za zajce

6.8922.79

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji:
Share:

Primerno za mladičke, odrasle in starejše kunce

Genesis hrano za kunce super-premium kvalitete proizvajajo v Kanadi. Je vegetarijanska dieta za kunce, ki zagotavlja hranljivost, zdravo rast in lepo, svetlečo dlako. Ekstrudirana hrana za kunce ima prednost pred stisnjeno hrano, ker so briketi trajnejši. Prednji zobje pri kuncih rastejo celo življenje. Zato potrebujejo trde snovi za žvečenje, da si brusijo zobe. Tudi tu se pokaže prednost ekstrudirane hrane, ki je mnogo trša od stisnjene hrane.

Izvleček Yucce v hrani ublaži vonj iztrebkov, kar ni samo prednost za lastnika, ampak tudi zmanjšuje dihalne težave pri kuncih. Omenjena hrana vsebuje tudi kvasovke, ki omogočajo boljši razvoj mikroflore in s tem boljšo prebavo in izkoriščenost hrane. Rezultat je bolj zdrav prebavni sistem in boljša ješčnost kuncev.

Sestavine: sušena mleta lucerna, pšenični zdrob, sojine lupine, ječmen, sojino olje (konzervirano z izvlečkom rožmarina, vitamina E in citronske kisline), gojene kvasovke, natrijev klorid, riževe luščine, DL metionin, manganovi oligosaharidi, izvleček yucce, mineralno olje, 14 vitaminov, 11 mineralov.

Zagotovljena analiza: surove beljakovine 16.5%, fosfor 0.6%, surove maščobe 4.5%, natrij 0.2%, surova vlakna 18%, vlaga 10%, kalcij 0.9%, vitamin A 17600 IU/kg, vitamin D3 2200 IU/kg, vitamin E 55 IU/kg.

Navodila za hranjenje: Količina zaužite hrane je odvisna od velikosti, aktivnosti in starosti kuncev. Kvalitetno seno in hrana Genesis je vse kar potrebujete za zdravje in prvovrstno kondicijo odraščajočih in odraslih kuncev.

Genesis hrana za kunce je pripravljena na tak način, da je lahko kuncem vedno na razpolago. Zraven ponudite svežo vodo. Količina lahko odstopa v dobi laktacije.

Teža Ni na voljo
Blagovne znamke

Genesis

Teža

1Kg, 2Kg, 5Kg

Zaenkrat še ni mnenj.

Be the first to review “GENESIS ALFALFA hrana za zajce”

Post your comment

Podobni izdelki
16%off
Dodaj v košarico
33%off
Dodaj v košarico