Znižana cena! REPELENT PROTI KLOPOM IN BOLHAM ZA ŽIVALI - ZECPET Povečaj

REPELENT PROTI KLOPOM IN BOLHAM ZA ŽIVALI - ZECPET

Nov izdelek

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 15 točk zvestobe , ki se lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,15 €.


15,90 € Z davkom

-3,00 €

Prej 18,90 €

0.2 kg
Dostava: 1 do 5 dni

Na seznam želja

Več podatkov

ZECPET – odganjalec klopov in bolh za živali. Ekološki, nestrupen, učinkovit, brez kemikalij, odporen na vlago- ODLIČNA PREVENTIVA.

Idealna rešitev za odganjanje klopov in bolh pri pseh in mačkah, na popolnoma ekološki način in brez kakršnih koli kontraindikacij. V celoti nestrupen, brez kemikalij in neprijetnega vonja. Repelent deluje na osnovi oddajanja ultrazvočnih impulzov, ki so neškodljivi in nezaznavni tako za ljudi kot za živali. So pa izredno moteči za klope in bolhe, jih odganjajo in delujejo kot preventiva.

Posebej priporočamo uporabo pri bolnih ali okrevajočih živalih, pri mladičih, starejših živalih, prav tako pa tudi pri brejih in doječih psicah ali mačkah. Doseg delovanja je približno 1,5 metra.Navodila za uporabo: Odstranite plastični zatič, da aktivirate že vgrajeno litijevo baterijo (baterija ni zamenljiva). Štirje kratki svetlobni znaki kažejo, da je repelent aktiviran, doba delovanja je približno leto dni. Kontrola delovanja: repelent deluje, če ob pritisku na gumb zasveti lučka. Repelent namestite na ovratnico vašega ljubljenčka s pomočjo obročka tako, da bodo režice obrnjene proti živali.

Da bo učinek delovanja takojšen, priporočamo, da z živali in njenega bivalnega okolja predhodno odstranite parazite. Za kopanje priporočamo uporabo šampona proti bolham.

Komentarji

Napišite mnenje

REPELENT PROTI KLOPOM IN BOLHAM ZA ŽIVALI - ZECPET

REPELENT PROTI KLOPOM IN BOLHAM ZA ŽIVALI - ZECPET

30 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: