PLAČILO PO POVZETJU
Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino (kmalu tudi s plačilnimi karticami). Stranki se obračuna dodatna znesek odkupnine 1,40 EUR.

PREDPLAČILO
Predračun oz. potrdilo naročila z vsemi potrebnimi podatki, boste takoj po oddanem naročilu prejeli preko elektronske pošte. Ko boste izvedli predplačilo (preko vaše spletne banke ali s plačilnim nalogom na banki ali pošti), steče postopek dobave v dogovorjenem roku. Postopek dobave steče ko bo vaše plačilo zabeleženo na našem transakcijskem računu. V primeru predplačila na TR stranka nima nobenih dodatnih stroškov odkupnine.


Opozorilo!
Netočnih plačil, oziroma plačil zmanjšanih za provizijo, stroške pošiljanja ali podobnega ne priznavamo. Naročilo bo obdelano in poslano šele takrat ko bo v celoti plačano.

PLAČILO S KREDITNO KARTICO PREKO PLAČILNEGA SISTEMA PAYPAL

PayPal
Ko boste opravili naročilo v GUPI boste preko plačilnega sistema PayPal dobili zahtevek za plačilo. Zahtevek za plačilo bo poslan na elektronsko pošto oz. naslov, ki ste ga navedli v prijavi v GUPI. Če imate elektronski naslov različen od naslova ki ga uporabljate v plačilnem sistemu PayPal, nam le tega navedite v opombi naročila. V nasprotnem primeru zahtevka ne boste prejeli.

Naš e-mail za plačila je trgovina.gupi@gmail.com.

Zahtevek bo vseboval vrednost naročila, morebitno poštnino in strošek provizije PayPala v višini 4%.

Ostale informacije v zvezi z uporabo plačilnega sistema si lahko preberete (angleščina) na uradni strani www.paypal.com.

Opozorilo!
Netočnih plačil, oziroma plačil zmanjšanih za provizijo, stroške pošiljanja ali podobnega ne priznavamo. Naročilo bo obdelano šele takrat ko bo v celoti plačano.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
Pri plačilu ob osebnem prevzemu je možno plačilo samo z gotovino.
Dvig blaga je možen izključno ob predhodnem dogovoru!PLAČILO PO DOBAVI / PO RAČUNU
Plačilo po računu je omogočeno stalnim in preverjenim kupcem, izključno po dogovoru. Če plačilo "po računu" izbere kupec, ki z nami ni dogovorjen za ta način plačila, naročila trenutno ne bomo upoštevali in bomo kupca o tem obvestili. Dogovorili se bomo za kakšen drug način plačila.

IZDELKI PO NAROČILU
Vseh izdelkov ni vedno na zalogi ali pa nam trenuten prostor ne omogoča skladiščenja. Prav tako izdelkov, ki se ne prodajajo pogosto, zaradi ekonomskih razlogov nimamo vedno na zalogi. To pa ne pomeni da niso dobavljivi v dobavnem roku ki ga kupcu javimo in po ceni, ki je navedena za izdelek. Za izdelke po naročilu, ki jih redko in težje prodajamo si pridržujemo pravico, da od kupca ob naročilu zahtevamo 25% predplačila, ki ga zadržimo, če kupec odpove naročilo.

PRODAJNE CENE

Maloprodajne cene na spletni trgovini GUPI se razlikujejo s maloprodajnimi cenami v prodajalni GUPI v Celju.

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA
Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. 

Artikli, ki so bili naročeni do 10.00 ure in so na zalogi, bodo odpremljeni še isti dan, najkasneje pa v  2-5 dneh po prejemu naročila in njegovi potrditvi. Podatek ne velja za sobote in nedelje

STROŠEK DOSTAVE
Stroški dostave so 3,90 EUR pri naročilu po 39 EUR. Pri naročilu nad 39 EUR pa strošek poštnine krijemo mi. Za plačilo ob povzetju se vam zaračuna dodaten strošek odkupnine v vrednosti 1,40 EUR, ki ga zaračuna podjetje GLS.

Če so naročeni izdelki že plačani (predplačilo, po računu, ipd), stroški storitve odkupnine odpadejo in niso zaračunani ob prevzemu

Pri pošiljkah kot so npr. akvariji večjih dimenzij in tež vam bomo poslali informativni cenik za prevoz do vašega naslova. S šoferjem se lahko dogovorite osebno za morebitno pomoč pri razkladu in prenosu v vaš prostor. Cena dostave na vsebuje vnosa v prostor/objekt.

Doplačilo za pazljivejše ravnanje (npr. žarnice) znaša 1 EUR in ga obračunavamo avtomatsko.

Kupec seveda lahko zagotovi prevoz tudi sam.

OSEBNI PREVZEM
Pri osebnem prevzemu v trgovini (Bežigrajska cesta 7, 3000 Celje) stroški dostave niso obračunani. 
Samo po predhodnem dogovoru po telefonu je možen osebni prevzem blaga na lokaciji podjetja.

POŠILJANJE V DRUGE DRŽAVE

Cenik je v pripravi.

Podjetje ne odgovarja za pravopisne, cenovne ali tekstovne napake. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti artiklov.