DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA
Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. 

Artikli, ki so bili naročeni do 10.00 ure in so na zalogi, bodo odpremljeni še isti dan, najkasneje pa v  2-5 dneh po prejemu naročila in njegovi potrditvi. Podatek ne velja za sobote in nedelje

STROŠEK DOSTAVE
Stroški dostave so 3,90 EUR pri naročilu po 39 EUR. Pri naročilu nad 39 EUR pa strošek poštnine krijemo mi. Za plačilo ob povzetju se vam zaračuna dodaten strošek odkupnine v vrednosti 1,40 EUR, ki ga zaračuna podjetje GLS.

Če so naročeni izdelki že plačani (predplačilo, po računu, ipd), stroški storitve odkupnine odpadejo in niso zaračunani ob prevzemu

Pri pošiljkah kot so npr. akvariji večjih dimenzij in tež vam bomo poslali informativni cenik za prevoz do vašega naslova. S šoferjem se lahko dogovorite osebno za morebitno pomoč pri razkladu in prenosu v vaš prostor. Cena dostave na vsebuje vnosa v prostor/objekt.

Doplačilo za pazljivejše ravnanje (npr. žarnice) znaša 1 EUR in ga obračunavamo avtomatsko.

Kupec seveda lahko zagotovi prevoz tudi sam.

OSEBNI PREVZEM
Pri osebnem prevzemu v trgovini (Bežigrajska cesta 7, 3000 Celje) stroški dostave niso obračunani. 
Samo po predhodnem dogovoru po telefonu je možen osebni prevzem blaga na lokaciji podjetja.

POŠILJANJE V DRUGE DRŽAVE

Cenik je v pripravi.

Podjetje ne odgovarja za pravopisne, cenovne ali tekstovne napake. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike artiklov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti artiklov.