Akcija! AQUAEL UNI MAX 500 Povečaj

AQUAEL UNI MAX 500

Nov izdelek

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 136 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 136 točk zvestobe , ki se lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,36 €.


136,50 € Z davkom

-35%

Prej 210,00 €

10 kg
Dostava: 1 do 5 dni

Na seznam želja

Več podatkov

UNIMAX

 • največja zmogljivost v svojem razredu
 • verjetno najtišja naprava v svojem razredu
 • enostaven za zagon zaradi preprostega samoinicialnega mehanizma

  Unimax
 • UNIMAX filtri so namenjeni za filtracijo in prezračevanjem vode v sladkovodnih in morskih akvarijih. Visoko zmogljive črpalke in velike zmogljivosti za filtriranje, vključno s strokovnim načrtovanjem, bodo zagotovili idealne parametre vode v bazenu.

  Komponente standardni paket 
  temeljito izbran filter medijev za mehansko, kemično in biološko filtriranje se namesti v treh filtrskih košare. Visoka zmogljivost UNIMAX filtrskih vložkih zagotavlja dolgotrajno filtracijo visoke zmogljivosti v akvarijih s prostornino do 700 l.

  Vsak UNIMAX filter je opremljen z brizgalke za povečanje območju stika med vodno gladino in zrakom za boljše zračenje. Med delovanjem, je zrak avtomatsko odstranjen iz filtra. UNIMAX filtri ponujajo maksimalno udobje, saj imajo vgrajen samosesalnima mehanizem za samodejno izpolnite filter z vodo, odpravljanje težav lahko pride pri ročnem polnjenju filter. Glavni tesnila med posod in pokrova so izdelani iz posebne silikona, da se zagotovi maksimalno tesnost naprave. UNIMAX filtre se ponašajo z nizko porabo energije in visoko učinkovitost filtracije, relativno glede na priporočeni zmogljivosti.

  Štiri cevi v UNIMAX 500 in 700 modeli zagotavljajo stalno kroženje vode in odpravi mrtvi. V teh modelih, dodatne obtočne črpalke se uporabljajo za zagotavljanje visoke zmogljivosti hkrati pa ohranja izjemno tiho delovanje. Integrirana enostaven za uporabo in zaporni ventil se uporablja za odklopitev cevi dovodne pri menjavi vode ali čiščenje filtra.

  Poleg tega se lahko UNIMAX filtri so opremljeni z AQUAEL AS sterilizatorjev. Za sterilizacijo oddajajo žarki UV-C, ki imajo antibakterijsko in preprečujejo rast alg. Uporaba sterilizatorjev UV-C znatno povečuje učinkovitost čiščenja vode. Upoštevajte, da filter standardni paket ne vključuje sterilizatorjem. Za model UNIMAX 150, uporabite 5W UV-C sterilizatorjem; za modele UNIMAX 250 in 500, uporabite 9W UV-C sterilizator, in za model UNIMAX 700, uporabite 11W UV-C sterilizator.

  Način delovanja

  Napredno oblikovanje in tehnološke rešitve, ki so zaposleni v filtru zagotoviti učinkovito mehansko, biološko in kemično filtriranje. Vgrajeno črpalka zagotavlja konstantno kroženje vode. Kot teče voda skozi zapored filtriranje medijev, je bil deležen stalne očiščenje, kar ima za posledico bolj zdravo bivalno okolje za ribe. Jasnost voda drži na odlični ravni za zelo dolgo časa.

  Filtrirni mediji
  standardni nabor filtrskih vložkov, ki so priložena UNIMAX filtri vključuje:

  BioCeraMAX Pro 600, ki je namenjen za biološko filtracijo vode v sladkovodnih in morskih akvarijih. To se jo sestavljajo valjčki iz poroznega keramičnega materiala. BioCeraMAX Pro 600 zagotavlja zelo visoko zmogljivost filtriranja - do 600m2; 
  ZeoMAX Plus, ki je namenjen za kemično filtriranje akvarijske vode. To je v obliki posebne peska, ki skrbno izbranih zeolita, da se zagotovi izredno visoko zmožnosti sorpcije.

  Poleg tega so modeli UNIMAX 500 in 750, vključujejo SpikeBalls Mini bio-jajca. Zahvaljujoč posebnih odprtin in izboklin, je površina biološko filtracijo poviša in kroglice služijo kot odlično substrat za nitrifikacijskih bakterij.

Komentarji

Napišite mnenje

AQUAEL UNI MAX 500

AQUAEL UNI MAX 500

30 drugi izdelki v isti kategoriji: